@1973red Продължавай да живееш в миналото!
ХАха мача е от 20 ч!
При положение, че изгониха Владо Стоянов по време на продълженията, а после Моци спаси не една а две дузпи, а преди това вкара своята... не виждам как са надминали това!
Много рядко коментирам заглавия, но това тук е пълно безобразие! Някакъв опит за омаловажаване на победата на Л-ц ли е това? Шампиона съвсем заслужено си взе мача, а Берое игра съвсем достойно!
Подобни индивиди първо трябва да пораснат и тогава да правят опити за коментари. Не позволявайте нивото на сайта да пада по този начин!
Прав си, че не патица. Прав си, че е гмуркач. Не си улучил вида обаче. Това е Gavia arctica.
А докога ще се толерират подобни мишоци? Все повече лумпенизирани същества замърсяват пространството. Грозно, неприятно и смъква ужасно нивото!
От край време се сблъскваме със слаба журналистика - това е ясно. Но когато това е гарнирано и с ясно изразени пристрастия, пристрастия дето ти ги набиват всеки ден най- безцеремонно - абсолютна липса на професионализъм. Като прочетем обаче тази статия...
Г-н Опренов, дано се създаде прецедент след всеки мач да има наказани, Ако и Когато го заслужават дори в самата среща и нарушение да не им е свирено. Дано! Знаете ли какво означава счупено ребро? Да оставим настрана колко време играча ще отсъства от теренита, понякога това може да е животозастрашаващо състояние!
"въпросните "членове" сътвориха доста опасен прецедент". Няма думи!
"Точен беше Янаки Стоилов в 16-ата минута."
От кога Янаки Стоилов играе за Лудогорец? Все си мисля, че г-н Стоилов играе за БСП.
Оправете тази глупост!
Най- малкото страшно непрофесионално и фенско мнение! Същите коментари могат да бъдат прочетени във форума на Левски - те се преповтарят и преповтарят...вече до такава степен привържениците на Левски са повярвали на подобно манипулативно писане, че обективността се е загубила. Просто заради самата професия журналист, не ви утива това фенско, едностранчиво и изкривено тълкуване на нещата.
Бъдете фен, но на работното си място бъдете професионалист.
Аз недоумявам как такава уважавана медия може да допусне подобни статии да бъдат публикувани на нейните страници!?