Откъде накъде да ги разменя? Байерн трябва да притежава и двамата.
Лош късмет, човекът няма абсолютно никаква вина и не заслужава почти никакво наказание, освен евентуално глоба друг път да внимава. Нищожна е вероятността да е забравил да ги изключи умишлено с цел сензация и популярност. От друга страна ако беше не с жена, а с мъж или с нещо различно същите тези щяха паметник да му издигнат. А и колко задръстен и ограничен трябва да си тази забавна, симпатична, смела и достойна случка да предизвика масово възмущение. А и със сигурност е вдигнала рейтинга на телевизия, която не съм я и чувал.
Малоумно решение. Киеза е по-добър от Гнабри, Коман, Сане, Олисе и Дезире Дуе взети заедно.
Добър играч, но акъл има ли? Да бяга от Вицешампиона, от баща си, от най-хубавия град (не само в България), няма да се уморя да повтарям, че всичко далеч от морето е провинция и да отиде къде точно - в отбора, в който футболът умира, така, по-меко да се изразя.
Всичко далеч от морето е провинция. Много му здраве в града най-голямо гето в страната. Ще яде и бой в следващите си 2 официални мача.
Върховна глупост и простотия е заради един мач да те изгонят. На Лудогорец им беше ясно че ще играят до Нова година в ЛЕ. Дали Карабах или Загреб ще ги отстрани нямаше голямо значение. Това и стана. Ами те спряха да играят след 2:4. Дерменджиев ли им е виновен? Той ли ги накара да спрат? Все едно даден боксьор всеки път да си сменя треньора след нокаут, че не е станал и продължил, за да падне по точки. Ако Литекс не бяха махнали Мъри поради подобна причина поне веднъж щяха да влязат в групите на ШЛ.
Байерн не притежава крила от световна класа. Който и от Коман, Гнабри и Сане да напусне няма да е голяма загуба. Сериозно ли Олисе се предполага да е такъв играч? Байерн трябваше да се включи в битката за Нико Уилямс.
Най-нормалното е Хъл да стане сателит на Марибор и да бъде използван за В отбор, където да се обиграват юношките.
Малоумници, да го купуват, бе! Какво значение има дали Де Лихт ще бъде продаден? Ако останем и с двамата още по-добре. Ще разкараме онова дърво Упамекано.
Тия конкретно улични кучета си го заслужават. Но една глупост и необмислена постъпка да ти съсипе цялата кариера е твърде сурово наказание. Парична глоба, обществено полезен труд, изваждане от европейския футбол примерно за 2 години, неполучаване на наряди или пращане в по-долна дивизия за няколко мача/месеца - ок, но прекратяване на договора с местната федерация?
Това е много добра сделка за ниска трансферна сума. Добре дошъл на Та и успешен престой!
Ами нормално е да не нощува. По-добре ли е да хване някоя зараза от плъховете?
МОК=Меки Олимпийски Китки
Първият защитник когото Байерн трябва да продаде е Упамекано, а не Де Лихт. И второ срам за Куман че го държи резерва на европейското.
Тъжно, но с оглед на целия изминал сезон няма да е изненада. Дано на клубно ниво направи силен сезон 2024/2025, след който да прекрати кариерата си, без да е изкушен да ходи в някое аборигенско първенство за пари.
Това е срамна и смешна цена за Кимих. Струва с поне 100 млн повече.
Ех, Фюлкруг, защо ти трябваше да изравняваш срещу Швейцария?
Еберл вън!
Превърнаха клуба в посмешище. 20 човека да ти откажат. На Байерн!!! Бива аматьорщина и идиотия. И кучетата ще им се смеят. Вън от първия до последния ръководител, уважени на изпроводяк от някои от тъмнокожите играчи.
Няма такива идиоти. Еберл и компания вън!
Стига с тия глупости, неуважаемо ръководство! Искаме Ханзи Флик!
Костов със сигурност не трябва да остава за новия сезон. До скоро мислех че трябва да бъде обявено че напуска след края на сезона, както се направи при много други елитни европейски клубове, за да има време да бъде намерен на спокойствие точният човек и да не бъде той обременен от евентуални лоши резултати до края на първенството, за които има обективни предпоставки и в следствие от тях да не бъде разклатено преждевременно доверието към него. Проблемът обаче е че се преследват още цели до края на шампионата, следващите няколко мача са много важни и не съм убеден че Костов може да се справи с тях. Нов треньор сега може пък и да даде импулс. И все пак треньорският въпрос решава малка част от проблемите в клуба, по останалите също трябва да се работи. Хубаво би било Левски отново да стане притегателен център за опитните родни играчи и специалисти, да не се взимат само неизпитани чужденци на килограм.
Дано стане.
Промени в състава несъмнено са нужни, но съм далеч от мисълта че четиримата обявени: Кимих, Горецка, Дейвис и Гнабри са в основата на тяхната необходимост. Хайде Гнабри е по-скоро изчерпан, макар че този сезон малко е играл, а Дейвис просто иска в Реал, но останалите - защо те? На първо място цялата защита трябва да бъде подменена, на второ - нужни са нови футболисти със свежи идеи по крилата, на трето качествен още един халф доказана световна величина равностойна алтернатива на Кимих и Горецка ако останат, покрай който да се развива Павлович и вратар.
Добре де, каква е тая мода, тая мания да се подписва с треньори предварително преди края на сезона? Кой има полза от тази работа? Не се знаеше Хайнкес какъв сезон ще изпрати, ама дай да го сменим с Гуардиола. Нагелсман не се знае дали ще успее или ще се провали на европейското, при вариант 1 е по-добре за всички да запази поста си или пък може да си вдигне цената, а при вариант 2 за какво му е на Байерн (и от гледна точка че част от играчите ще са същите и атмосферата няма да е добра). Ако подпише пък предварителен договор с клуб едва ли ще даде 100% от себе си за националния и т.н.
95 млн не струва и използвана носна кърпичка от Мусиала.
Не се наяде тоя. Парите в Япония явно са му малко да отиде при арабите.
Като нямат алтернатива да вземат Топчо. Той може да завърши сезона и по-успешно ще се справи от Тухел. 200% гаранция давам.
Опциите са разумни, но е доста странно желанието и инициативата за напускане да са негови, а не на клуба му.
Ето това вече е нещо интересно.
  • 1