Смешно е за убийство да се дават 4 години и 100 бона обещетение. Толкоз ли струва човешкия живот? Веднагически да идат и да разбият бродюра виновник на пясък да го направят, той е виновен! Смешници.
Аз не видях особени основания да се отменя гола на Младост, но Лудогорец е по-силния ясно е.
Ами аз пък съм виждал точно Иниеста да порти положения за Барселона и заради него отбора е губел. Така, че много пресилено изказване на Шави.
Командини, Бербатов поне дава пари има фондация която подкрепя деца в България и той е основния дарител и за това трябва да му се преклони човек, докато тоя Григор дори е забравил български.
Що? На тебе лесно ли ти е? Нея поне са я наказали, а ти сам се наказваш :) Гледай себе си и не коментирай другите. И мен щеше да ме е срам да забравя родния си език и да говоря с разни маймунски акценти, но на теб не ти пука явно!
Моето мнение за този тенисист се препокрива с това на Томислав Русев. Григор просто такъв му е манталитета и психиката. Той си има един провинциален манталитет и се задоволява само със най-малкото което получава в Америка защото му стига и него го интересува да е повече по страниците на разни списания от колкото да се слави на корта. Селфита, туитъри, жени, бля-бля това е важното в неговия живот, а тениса за него се е превърнал като хоби и нещо с което да си изкарва там някакви долари с които да може да ходи да се снима насам-натам, ама с тази негова игра вече нищо не може да изкарва, а само е в преразход. Убеден съм, че повече никога няма да се върне в топ 20 дори за десетката само наивниците и прекалените псевдопатриоти може да мечтаят.
Типично в неговия си стил изказва се така както на него му отърва. Нямал пари за това, нямал пари за онова, били бедни... Кой е беден? Ти ли? Не, не си. И до ден днешен се пише, че 50% от клуба е собственост на Маджо, а ти си му дясната ръка от онова време на 90-те мутренските и разправяш нямаме пари... Хайде на някой друг! Специално за осветление имаш пари и не само ти, а всички които са собственици на от футболни отбори. Мафиотите перат парите си с футбола и спорта в световен мащаб ние тук не се различаваме. И след като на запад могат отборите да играят на осветление, и тук трябва да могат.
Предполагам, че става дума за опит за самоубийство. Да видим.
Роналдо може да е най-добрият в симулациите и в малоумните си падания с цел да си изпроси дузпи в това наистина е най-добрия, но във футбола има само един в момента и това е Месси.
Гранада съм ги гледал няколко пъти те на своя терен са доста костелив орех, ако играят сериозно. Явно е, че нямат парите на големите, но и те както и Лас Палмас и Ейбар са костелив отбор на свой терен. Да бият ги, ама както падат, така могат и да бият при това с хубава игра. Малко странен отбор са, ама те всички от юга са такива там в Испания :)
Личи си, че си се отдал изцяло на тениса.. Беше седми сега на кое място си? Отдаден си на селфита по разни екзотични места, супер активен си по разни соц.мрежи. Между другото много от думите му не се разбират, явно е позабравил и български. Смотолява ги.
Почитен гражданин на град в който не живее... Това ми звучи смешно. Той дори езика си вече е позабравил. Не съм чувал за друг тенисист който да отказва да играе на турнир в собствената си родина, от друга страна пък продължава за играе под български флаг. Иди го разбери... Нещо става с главата му :D
Не Енрике, друга е причината Барселона да се срине така изведнъж аджеба нещо и най-тъпоглавия фен би го разбрал. Цялата работа е, че може би фтболистите те бойкотират както го правеха и преди, просто не си желаният им треньор и най-лошото за тебе е, че не ти водиш тях, а те водят теб както е и във вечния ви съперник онази сбирщина от Мадрид.
Колкото и да ни е тежко, това е истината, загубихме най-добрия защитник който някога е имал българския национален отбор по футбол, изгубихме и един доста стойностен човек до колкото чета. Сега ни остава да го помним и да се стремим да бъдем поне частица като него.
Не видях там да присъстват Любослав Пенев и Емил Костадинов, но дано се появи някаква информация защо не ги хвана нито една камера тях или аз не съм доогледал внимателно..
За мен Венсислав Стефанов е напълно прав, но това левскари няма как да го разберат, защото те наистина мислят само за себе си и да има начин всички други да бъдат унищожени само те да останат.
Финансов фейърплей ли? Това същестува само като понятие, когато става дума за нещо от което крайно се нуждаеш а имаш парите . Или е измислица, или цели дестабилизирането на Барселона понеже явно им се вижда прекалено силна и гледат по всякакъв начин да разбият отбора със всякакви слухове. Те и за Неймар се точат със скромните 190 милиона..
Истинските тенисисти тренират на корта, нашият Григорчо кара колела и е много по-деен в социалните мрежи от колкото на корта. Е затова това 30-то място скоро ще е просто мечта за него. Виждам го извън 40-те. Той няма място там просто. Един спортист който ще ми кисне в Туитър постоянно, няма как да бъде добър спортист.
Аз продължавам да твърдя, че рибата се вмирисва от към главата.. Флорентино е виновника за това състояние на отбора. Ако Бенитес е позволил футболистите да го командват, той значи не е за този пост. Той трябва тях да командва и след като някой се "крие" по време на мача, би било редно да се замени. В Барселона също имаше подобен момент, но там разума надделя защото техния президент не се казва Флорентино Перес. А сега да видим как ще се справи Перес с тази ситуация... Съмнява ме, че няма да може защото в отбора му всеки се мисли за божество.
На кривата ракета, космоса й пречи :) Сигурно пресата ти е виновна, че имаш адски погрешна политика да купуваш звезди, здезди и само звезди, а отбор нямаш? Барселона ви бие в пъти по отношение на футболистите помежду си и там не всички струват по сто милиона. Докато не престанеш да купуваш футболисти на кило, така ще е. Затова и Атлетико си ви перат напоследък къде ви хванат. Превърнал си Реал в една сбирщина и ти си главния виновник отбора да не върви.
Всички други играят срещу други, ние играем срещу себе си... Толкова ли е скапано това ръководство, че така не можа да организира една контрола с чужденци? Толкова ли никой не иска да играе с нас. Вярно, че сме на последните места в Европа, ама все пак всички други играят с чужди отбори, ние със себе си. Звучи смешно и нелепо.