продажник и нищо повече това с името е нещо като фолклор,сега да се молят на аллах да го бъде
чети и чужди медий,има какво да научиш
да но ви изкъпаха
тоя обонго да не е рода с някой от българите в лудогорец
ако топката не отива към вратата значи аз съм сляп ,говорим за последния удар въпреки че и при предходния има съмнение за ръка
Удар в ръката е ,ако я нямаше гол щеше дае,а Горанов наистина сам си изпроси червен картон ,друго не знам какво трябваше да даде съдията.Единият път стрсничния видя ама главния ръце не вижда или беше разперил ръце да пази равновесие сигурно по въже е ходил!!!!
Нали осъзнаваш че това е за 7 години а не 100,проста математика
Не мога да си обясня защо всички мразите успелите хора Стойчков носител на златна топка ,за която се бият от години Меси и Роналдо,убеден съм че и внуците на моя син няма да видят нещо такова,а той е само на 4,Кубрат се бие вече втори път за световна титла,плези се не плези кой друг го е постигал ,това е признание от целия биксов свят а и набора си го е заслужил ,няма как да стигнеш там без да си добър боксьор ,а и непобедими няма и никога не е имало,а вие продължавайте да плюете НАШИЯ!!
подозирам че и ти си българин но все още не го знаеш,кой знае кой хайдут или партизанин са надули пра бабати или баба ти ,че те и сега още вашите са все палави,всеки знае за потника на терасата това е ваша марка,в по ново време станаха прашки висящи по 5 дни на терасата и половината махала се изрежда!!!!!!
ако не си вкарваме сами голове другите трудно вкарват!!А няма звезди като Обертан ,Гомес и др,за който не се знае кой е платил и как им се плаща при тези дългове които не се погасяват,нека сме етрополски,да не да станете пак витоша момчетата имат лиценз.
няма как да си от ЦСКА и да не гледаш ,ти или си фен на даден отбор и гледаш даже когато средствата не позволяват по тв ,адаже и само по тв,но не гледаш ли ти си никой
защо всички фенове на разград 10 човека и на "Левски" коментират тема за ЦСКА ,дузпа има казаха го дори коментатори левскари ,бихме с добър резултат оставете хората да се порадват ,а вие само плюете
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
къде в европа не критикуват Испания следите ли всекидневници спортни
а ти кой мач гледа че не ми стана ясно,сигурно мъката на гълабово защо говеда само коментират като това е тире или еди кво,отивате и вие към тирето с тези неплатени дългове и с доста скъпа селекция нека не съм лош пророк
къде се намира този стадион
Велинска ти сериозна ли си с това във фейса така футбол не се прави има можещи и некадърници там и рекламата не помага
зависта е низък порок
на бат Спас му куца математиката 92-93 кой питам КОЙ сана шампион СПАСЕЕЕЕ
элобни човечета няма ли сън за вас колко ще се дразните на ЦСКА
на това новото нещо Домуса ли ще плати задълженията на старото около 40млн за да е истинско,не фирмата е отбора а феновете,а и дружествата не са притежатели на титли и купи
като лефски в шампионска лига след като изоставаха от шампиона с 16 точки
и в ю трупа да сме взехме купата а вие кво вдигнахте дедовия!!!!
Моя мозък се провокира от нещо за което си заслужава да се мисли,помните ли след мача високите оценки на съдии от делегати и т.н. ,независимо ,че пак натъртихте делегата по главата,а Боримиров се изпъчи и каза "Левски" играе по правилата на БФС,а не по правилника на българския футбол и това мога да ти го покажа!!!А по правилник при втори удар по длъжнастно лице се вади също от групата ама Момиров написал нещо друго,сигурно ударен от заблуден камък!!!!!!!!
Ситуациите са съвсем различни,а дали Коста скочи или се блъсна в ръката на Ошеи и той да направи дузпа,вижда се на повторението играта с ръка неволна!!А за блъскането на Йонсен ,а онова японско петле къде беще заскачало,ако Йонсен бе оставил онова мадо да го бутне и той беше паднал,щеше да е писано че е симулант,как играч с неговия калибър може да бъде съборен от Бедоя и какво ли още не!!!!А никой не се самосезира за поведението на Бедоя,при всяка удобна ситуация провокираше противника и това не е само в този мач!!!!!!!!
Не мога да го разбера този хъмпти-дъмпти ,от месеци Славия има една победа а той чуждите отбори обсъжда!!!!!!
Ако ще спазваме правилник ,вижте какво е наказанието при удряне на делегат
Шишко и Гелчо нямат база за сравнение и цяла държава да държи Левски ,пак Делиормана са шампиони !!!!
а защо никой не пише под това казано от бензинджята Стефаноф
Член 28. (1) За напускане на терена от група състезатели или от целия отбор, довело до прекратяване на срещата, на напусналите състезатели се налагат наказания – ССП за 1 (една) година, считано от датата на провинението и глоба в размер на две хиляди и петстотин лева на състезател. Отборът се изважда от групата, а на ФК се налага имуществена санкция в размер на двадесет хиляди лева.

(2) Когато напускането на терена е по нареждане на президента на футболния клуб, на същия се налага глоба в размер на двадесет хиляди лева.

(3) Служебно лице от отбор, което стане причина отделни състезатели или целият отбор да напуснат терена, се наказва с парична глоба в размер на петнадесет хиляди лева.

(4) Треньор, който стане причина отделни състезатели или целият отбор да напусне терена, се наказва с лишаване от треньорски права за срок от 1 (една) година, считано от датата на провинението и с парична глоба в размер на петнадесет хиляди лева.

(5) Когато напускането на терена е по нареждане на служебно лице на клуба - президент или друг ръководител, напусналите терена състезатели не се санкционират.
  • 1