@redfist Не може. Ще му падне... имиджа :)
Е, той диджея е съвременен човек, не слуша поп фолк, пък и как може да се сети, че Ноле ще поиска да я чуе.. Тъй де, само два дни я пя по пресконференции.
А песента си е сръбска и я пее някоя си Брена. Лепа Брена. Не съм я чувал... :)
Тази леля докога ще се излага?
Защо "наглее"? Има си договор, ако не е предвидена клауза за незабавни резултати, неустойката си е дължима. По-правилнотот е: ЦСКА наглее да не плаща неустойка на уволнен треньор.
Няма жени с Y хромозома. Медицински факт, важащ и за хромозомните отклонения.
@nyangoi Участието на олимпиада не е мъчение, а привилегия.
Защо нямаме две-три състезателки, които да скачат с лекота над два метра е отделен въпрос. С такива мерки по-лесно се става "манекенка", отколкото състезателка, а и резултатите, за разлика от "манекенстването", не са гарантирани.
Дано пак не тръгнат да се самопровъзгласяват за шампиони, преди да са изиграли поне два мача с конкурентите за титлата.
Помним. А ти помниш ли как се срути като сграда без основи, за да свири съдията този фаул? :)
Е, то беше отговор на измислената дузпа за германците, все пак. Жалкото е, че най-близкият празник от този вид е 35 годишнината от същото събитие.
Това вече е несериозно. Там наистина имат един списък с треньори и си ги въртят по азбучен ред. Кой по ред ще бъде този дебют на Любо Пенев?
Дайте го в Пловдив, там ще го посрещнат подобаващо.
Ел Маестро ПАК приключи с ЦСКА - София (София)
Кой е следващият? Любо Пенев?
Да спечелиш група с отбори като Люксембург, Северна Ирландия и Беларус си е наистина голяма цел. Направо непостижима за момента.
Мбапе може да му отговори подобаващо: - Момичетата ритат топка по-добре от него.
Пък и Болт не ни е показал колко бързо може да бяга, ако дриблира с топка. То, ако ставаше само с тичане и само с ритане...
Викайте Любо Пенев. Два месеца по-късно Стамен Белчев. После пак Маестро. И т.н.
Нямали пари да си платят тока, а сина им спира пред тях с ново БМВ... Хубава работа, ама...българска.
Положителното в ситуацията е, че имало и по-долно ниво. Ако тази година сме последни, то в следващото издание вече ще имаме шансове за второто място.
Тая пък коя спортна личност е? За пловдивския гном нещо ново няма ли?
Едва 20 минути означава, че е играл през 50% от игровото време. Кое му е малкото за един новобранец, не е ясно.
В този сезон бяха дадени такива заявки за възможностите на жените, че трябваше да има поне четири финалистки сред последните петима. Не виждам какво трябва да се случи, за да спечели жена това шоу. Да, шоу. В никакъв случай не е състезание, след като някои предварително са тренирали всичките пъзели и половината игри, за да знаят тънкостите, други си се познават помежду си и си правят явни и скрити коалицийки, а трети са си чисти аджамии, решили, че щом имат достатъчно мускулна маса и са готови да бият наред.
Най-близкото по смисъл определение за това нещо е сапунен сериал със спортни елементи.
А как е лицензиран стадион, който още е в строеж?
Бг футбол може и да няма, но БФС ще има.
Това са наистина големите тенисисти - един пробив им е достатъчен, за да си вземат сета. А Григор в малко сетове е допуснал само един пробив.
Да не е луд? Да си го поемат Лечков, Костадинов и Гонзо. Те защо не искат?
Вие наистина сте клиничен случай...
Защо да играят в окръжните? Не може ли да фалират, а после да докарат някой отбор от хасковските села да играе в София от тяхно име в променен вариант на първенството?
Какво пропадане? Българският отбор по футбол е на дъното повече от десет години.
Големият удар явно ще бъде подобрен рекорд за получени голове в групите.
Пийвал узо и замезвал с маслини на стадиона? Евала, щом охраната го допуска. Едно време пенсионерите ходеха на мачовете на Славия да играят белот, ама сега се дигнаха цените на билетите.
Григанът ще си тръгне заедно с името на отбора. Предишния го прекръсти на ФК Лупи, на сегашния кой знае какво име ще измисли.
  • 1