@toshted17 Боли ли, говеда? С вашите камъни по вашите роги
Бе кой ви пита вас какво искате или не искате?! Прокобата ще ви мачка вечно!
@komandini Прокобата, прокобата, тя е виновна...
@САМНАВЪРХА А дядото защо не се пуска на Гароса вече няколко години?
Хахахаахаха това просто не е истина :D Поредната жестока гавра със сините клетници. Благодарим ви, че не спирате да ни забавлявате. Предложете на Требич, може и да се съгласят да поритат махленски с вас
Мачовете могат да се гледат и от морето, и от планината ;)
Цаца черноморска, много ли ти е гадно вече 7 поредни години?
Боли ли ви, рогати? Отново подгизнали и размазани, кееееееф! Мумията роси още 10 години да ви е треньор дано хахахах
Това ГМО с турско сините екипи в А група лефски на кучето ли е или лефски-спартак на ЦСКА ташак? Или е трети леФски, регистриран наново преди години? Кой дава милиони за селекция и заплати #КОЙ???
Какво стана със звездната селекция? Първо Хайдук, сега Велбъжд... сезонът май се обезсмисля рано-рано
Жадното и Калашника - убийствена комбинация. Още 10 години ви искам в леФски!
Огромни комплекси ги тресат сините приятелки. Но донякъде е нормално да ти се иска някой, който редовно ти причинява страдания, да го няма. Цял живот подтиснати от комплексите за вечно втори и анонимници в Европа. Калъфки, разберете, тази злоба ви изяжда, трови ви живота и всичко това го пренасяте върху околоните. Покажете капка интелект ;)
"Според информациите в Италия, сделката между Италия и Ювентус..." Мислете малко ;)
В лева ще плащат германците, така ли хахаха Оправете си статията ;)
Оперов, отивай на опера, сбъркал си спорта ;)
Опренов, това върви ръка за ръка с футбола, свиквай. Така е по агитките, братче...
Доста кръчмарско заглаиве. Иначе, супер новина!
Говедата продължават да живеят в техния измислен свят, в който всички са им длъжни и правилата важат за другите, но не и за тях. Да няма ЦСКА, да няма Локо Сф, да няма Литекс, ама да не ни взимат точки. А доволни ли ще са, ако останат само с Пирин, Монтана и Доко Пд в групата или пак нещо ще ги дразни? А, да - пак ще са втори!
Мръсни, нагли говеда! Нали искате правилниците и законите да се спазват, ето ви сега! Не стига че Литекс ги разпори на терена, дадоха им служебна победа, изхвърлиха Литекс от А група, а сега с цялата си наглост искат и класирането да не се пипа. Няма по-нагла сган на света от говедата! Ето затова ви мрази цяла България! Има защо!
Труден успех! Явно не сте гледали мача и сте се подвели по резултата. Юве изпусна 10 гола, включително и на празна врата. Вратарчето на лацио направи мача на живота си. Домакините имаха само едно положение, още в началото на мача. Разликата в класите бе огромна.
Този некадърник вече има нов прякор - Бумеранга!
Той никога не е виновен, безгрешен е, само играчите са му виновни. Жалко е когато човек не осъзнава, че вече не става за тази работа. Съсипва един хубав отбор.
Седи си в Швейцария, като те интересуват само швейцарските закони, мафиот! Не си убил човек и не си ограбил банка, направи нещо много повече - уби футбола и ограби целия свят! Затвор!