Напоследък във футбола излизат доста "официални" абсурдни твърдения, които са удобни за дадения играч, отбор или федерация.
Тези наглеци правилата ще пренапишат, но няма да си признаят авантите.
Всеки кръг подаръци.
Хайде коректните платци от Подуене, хващайте те се и пишете поредния донос, то си ви е в кръвчицата. И не се сещам за друг бизнесмен, който да е дал повече пари за спорт от Ганчев. Zigi_zaga не знам си какво е представителна извадка за рогат глупендер.
Ясно, че наказанията са измислени така, че да има за банкети на тия гниди по комисиите. И въпреки това не разбирам как да удариш някого със стотинка е по-тежко от удар с камък или със снежна топка например.
Г-н Кучев, Симао беше уцелен с камък по главата и не влезе в игра по време на дербито. Делегата каза, че го е описал в доклада си. Нещо да кажете по въпроса, защото наказание за Левски няма?!
Погребални агенти, вашите "последни предупреждения" колко станаха на брой, че пак гледате в чужда паница?
Втори предварителен кръг за Лига Европа срещу Марибор е всичко друго, но не и "голям" мач. Сами сваляте нивото на любимия си отбор с такива заглавия. Успех :)
Краев е отиграл топката, която отива в аут и никой не може да я догони. Чак тогава идва контакта с вратаря. Никакви основания за дузпа.
Когато Татяна Дончева тръгне да разкрива неудобната истина тя е: адвокат и подставено лице на Ганчев, изпратена да говори против Левски умишлено. Когато личния адвокат на Делян Пеевски е един от собствениците на Левски той е: НЕподставено лице на Пеевски, независим и честен човек. Добра логика.
Мажоритарен акционер на клуб на "А" група става генерален спонсор на друг клуб от същата дивизия. Господа журналисти, фенове на футбола, как става това?
Скандално решение, но вече нищо, свързано с отбора на Витоша не ме изненадва.