И в крайна сметка говеда, кой продължава за купата?
Ае у лево, у левиот елит. ;)
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Много интересно! Преди десетина дена от БФС казаха, че ЦСКА няма да БЪДЕ ЛИШЕН ОТ ДОМАКИНСТВО, защото нямало едно пострадало ченге. А по време на мача Литекс - Левски имаше пострадали фенове, журналисти, ченгета и за капак материални щети..... И КАК ТЕЗИ ЕКСЦЕСИИ ГИ ТЪЛКУВА БФС-ТО? Излиза, че е нямало сблъсъци, пострадали и материални щети. Сега остава от БФС да не признаят картоните на рогатия добитък и да пуснат наказаните играчи.....ТОТАЛКАТА от целата схема Е АБСОЛЮТЕН СМЯХ ЗА ЦЕЛИЯ БГ ФУТБОЛ...ПЪК И СПОРТ КАТО ЦЯЛО!!!
Рогатия добитък се измъкна от погрома.
Тууу начиии, измъкнахте се говедца от директния двубой с "аматьорите" от ЦСКА. Защото щяхме с кеф да ви набутаме една дузина голове в историята...ДИРЕКТНО. ;)
Абсолютно правилно решение, подкрепям напълно.
Вън Перукан, сикаджията Тумбака на Славия и сите ПРЕСТЪПНИЦИ от БФС!!!
plamenst7, правилното решение е говеждото да се ползва за суджуци, луканки и т.н.
Ай сполай ти. ;)
Колко неграмотен ЕРД /Едър Рогат Добитък/ се мъчи да коментира неща за отбор когото не го засяга, за неща свързани с правото и т.н.
Ае сите рогати първо се запознайте /консултирайте се с адвокат, а не пияница, бивш ДС кадър/ какви са законите и тогИз се мъчете да пишете мнение.;)
Deliorman-ски резняк, тия мокри сънища си ги запази за теб.
Никой, по никакъв начин не може да пипни нито купите, нито титлите, нито медалите на най-великия и успешен клуб в България!!!
Ти си гледай феса, хващай килимчето из под краката си бегай в родината си анадолска!
Дрън, дрън ярини от некви мораво зелени и турско синьо форумци. Кои сте вие бре пеевскари, ои сте вие, че ще ми пишете чест, достойнство и морал? Същите тия дето се кефят, че Пеевски им е собственик, че целата държава им набута куцо, кьораво и сакато само и само да е спонсор? Ае у лево с рогитееее! Или пък зелените врабци от Резенбург? От къде на къде, община и държава ще строи с държавни кинти стадиони бре? Изпълнител на строежите....кой? Ами брата на Гелосания. Ебеме ти, ако точно тук нема конфликт на интереси. Сите честолюбиви моралисти от другите отбори първо да погледнат своите отбори и тогава ЦСКА. ЦСКА поне се е доказал във времето, а останалите? Едните известни с името ЕВРОИДИОТИ, а другите тепърва се мъчат да проходят.
Пеевските говедца пак се размучали из тема за ЦСКА.
Айде глейте си депесарската сбирщина, дето ще отпадне за купата. ;)
МАХНОВ, и как да ни няма, като само и единствено ЦСКА пълни всички спортни новинарски емисии, играем в първенството, играем за купата, стадионите пълни с фенове на ЦСКА /за разлика от 50-на сини, друсани ЕРД-та/ даже вие ЕРД-та ни коментирата...т.е. ЦСКА е на всякъде. ;)
Ае изрезней първо та тогИз мучи из теми за ЦСКА. ;)
Ае, ако обичат, да бъдат така любезни недрагите ЕРД-та /ЕРД=Едър Рогат Добитък-любезно рогато добиче едва ли съществува/ да си коментират подхуенската театрална трупа в техните си новинки.
Колкото и да мрънкяте говедца скопени, пак ше ви отупаме като брашнян чувал където ви срещнем. Нито историята може някой ди ни отнемете, нито бъдещето. ЦСКА е в сърцата на МИЛИОНИ българи!!! ЦСКА ще остане и ще бъде в сърцата на МИЛИОНИ българи!!!
След няколко години ще си спомняме само със смях и забавление за сегашните ни проблеми, но някои други ще плачат и то доста здраво. ;)
Ае сега да се даде ход на дело за подвеждане на ФИФА в заблуждение! Демек дело за клевета! Явно доста журналя хал хабер си нямат понятие от футбол и футболно "право". За тиквите...герберовите украшения от БФС, нема смисъл да се пише...тия са трупове по презумпция /сами си подписаха смъртните присъди, рано или късно ще си понесат отговорността за престъпленията, които извършиха и продължават да вършат/ ;)
Дреме ни на скъсания джеб.
Перуката да се готви - чека го не гребен за PVC косата му, а директна секира през вратлето му дебело...следват останалите от БФС, и целата тиквенска сган. БСФ на клада, ГЕРБ под обсада!!!
А за опита за убийство от страна на синия ЕРД /едър рогат добитък/ по време на мача на юноши, що требе да се отсъди справедливо според закона и правилника? Ае отговорете бре ЕРД-те и перуки сини! ;)
Но като знаем резултата от работата на Щрабаг /за справка летище София/.... да им се срути на сите тикви герберско-левскарски, некой гипсокартон на кухите тимберици...не случайно наричани ТИКВИ. ;)
Ха познайте кой ще печели бъдещите общински и държавни поръчки....щрабаг...кой да е друг. ;)
Боко Тиквата със свещи на очитеее, ваща майце мръсна