Ами на кого ще осигури игрово време - на файтона, Каранга, Асприля или на някой дуг от бездарниците, които надовлякоха от плажове, палми и кръчми?
Може и така да е, но я си спомнете колко футболисти си тръгнаха от ЦСКА, защото непрекъснато им търсим само кусури. Защо Турицов да не иска повече пари? За кого ги стискат - за тези, дето ги събират от кол и въже, от палмите и плажовете ли? За какво им са на ЦСКА Асприля и Каранга - да търкат гъзери и само чалъми да продават? А чудесни момчета като Георги Николов не ставали за ЦСКА! Тъпаци са това, не ръководство. Напълно подкрепям Иван!.
Каква шестица, приятелю. Дано не изпаднат.
Какво значение има кой ще е? Резултатът ще е същият. Рибата се вмирисва откъм главата!
Какво можеш да очакваш от такъв като Я. Петров? По-възрастните го помнят какво леке беше. Пък и като го гледа човек до тъч-линията как се е спретнал като мексикански наркотрафикант... Боже, пази България! Само че от кого...
Интересно защо под информации, които засягат ЦСКА пишат само левскари? Тайна любов, друго обяснение няма...
Мир на праха му! Беше велик футболист! Защо сега нямаме такива мъже във футбола...
Малоумник, по твоята логика САЩ са 52 пъти фашистка държава. Не че не са, де...
Стар, нов формат - все тая. Нищо няма да се промени. Отборите ще продължат да припечелват от "полягане". Справка Локомотив Пд-1948. Калпав си е материала, от който сме сглобени. Природна грешка, какво да се прави. То държавата умира, някои си се загрижил за футбола. И какво като сега, примерно, ЦСКА вземе купата на страната? За какъв киек му е? Нали ще участва в турнирче по европейските поляни. Другото е за богатите. Чеферин защо толкова реве за Суперлигата? ШЛ какво е след промените ако не Суперлига? В Англия в турнирите няма да участват май само изпадащите отбори. Пък кой знае - воже и тях да предят!
Успех, синко!
Я стига глупости - то в БГ вече всички, които играят в А група са национали...
Който е написал този коментар, е пълен тъпак. Каранга беше продаден за 3.9 млн,а Мауридес за близо 2 млн. Направите си справките, преди да пишете простотии. Като сте толкова заядливи, кажете за колко продадохте капитана си Иван Горанов - един прекрасен и отдаден на Левски футболист? Да ви прихомня ли? За 150 хил. евро. Сега събирайте пари да хрантутите пиендето Сираков и оня откачалник Папазов. хак са ви!
Щом това ви е звездата... Лоша работа...
Това е поредната простотия, която измъдриха нашите разбирачи. Какво като един футболист е над 28-29 години? Меси на колко е, Роналдо? Има футболисти, които я могат тази игра и други, които се дуят само. Сега ще вземат 10-15 млади момчуета и после 3-4 години ще се оправдават, че докато младите се обиграят, докато им миве страха, докато се няучат да спират топката и т.н. и т.н. Едно от нещата, които може би ще просветлят малко работата е начело на футбола да застане читав човек. Само че кой би го оставил да работи спокойно ако не лансира неговите протежета. Я, пичове, си гледайте английския футбол и си пийте бирата с удоволствие.
Напълно съм съгласен с red1973. И бих ги попитал още: защо ЦСКА не си го върна? Защо не си върнаха Антон Недялков? Защо изцибаха като мръсно коте един чудесен защистник като Бодуров, а сега трупурят, щом топката се доближи до Матей? Защо изритаха Манолев, Жоржиньо, Боби Галчев? И още, и още. На какво ще разчитат в групите на ЛЕ - имат петима централни нападатели, а НИТО ЕДИН ЗАЩИТНИК! И продължават да влачат знайни и незнайни юнаци оттук и оттам. От последните си попълнения единствен, според мен, който си заслужава парите е Юга. Другите са житни бегачи. Особено тая пеперуда Кейта. Мъка, мъка...
Добре е да се познава футболния правилник. Другото е дрън-дрън - нашите, пък вашите... Само идиот или слепец не би видял, че преди да стигне топката до вратаря, тя се удря в коляното на защитника.
Не е проблемът този или онзи гол. Проблемът всички го знаете - собственик на клуб, член на изпълкова на БФС, държател на ТВ правата! Къде по света бели има такава уродливост? Другото е приказки - да си чешем езиците и да се намираме на работа по форумите.
Чорбаджийски е последната жива връзка с истинския ЦСКА. Е, отрязаха и нея. Да заповядат черните салкъми...
А да не би някой да си е пислил, че няма да получи лиценз? Ако беше друг отбор, мутраците да са го патили в Ъ дивизия. За да покажат колко са принципни. Ега ти и отврата. Добре, че има английски футбол, да не гледам тези палячовци.
А да не би някой да е очаквал, че няма да им го дадат? Ако ще да натрупат 1 млрд дългове - все тая...
Ега ти и новината, която редовно се появява тук и там по това време на годината. Прилича на Халеевата комета, която цяла година обикаля някъде си и щом дойде юни, преминава покрай този смотан сайт. Иначе няма да е лошо Ганчев да си разтреби оборите от тъпаци и некадърници, но на него не му пука за ЦСКА. Него го интересува да стане далаверата за стадиона. Жалко за славния отбор...
Не българските фенове, а тези на говедата. Не слагайте и другите в кюпа. То от говеда какво да чакаш...
Съвсем вярно! Преди близо 50 години Джордж Харисън от Бийтълс изкара песента си "Мой сладки боже", най-големият му хит. Една друга група откри в песента 7 (седем) откраднати, според групата, последователни тона и след бурни спорове и дела осъдиха Харисън да им плати 700 хил. долара - доста пари за онова време. То май само в БГ всеки може да краде безнаказано каквото си иска.
Как пък не се прояви един нормабен дарител. То мутра до мутра. Мутренски отбор, мутренски дарители....
Ето, така се прави - вземаш пари от държавата 60/40, защото си клета сиромашинка, след това ги даряваш и чакаш да ти целуват ръка. Хвала тебе, благодетелю крадлив! Да се свети името ти, да пребъде далаверата ти!
В дравнение с това, което откраднаха...
Ами да - така със сигурност отървавате кожата. А иначе я камилата, я камиларя...
Брей, този кога стана калайджия, кога му почерня задника! Как само се хвърля на релсите пред влака. Да си умреш...
Защо да им чете конско? Ами толкова си могат пичовете. Пък и какво му пука на Ганчев - неговата задача да гушне огромен имот насред София си върви с пълна сила и към успешен край. Като направят новия стадион кой ще ходи на него?
Да видяхте нещо по-различно от ЦСКА от последните им мачове? Да видяхте 5 смислени минути в целия мач? Какво да очакваш от отбор, който има 3-4 качествени играчи и 20 салкъма покрай тях?
Как пък за 4 години не си намериха един свестен треньор. Явно - не искат, не ги интересува. Затова стоиловци, крушковци, любковци и още цяла кохорта некадърници са в ЦСКА - защото в тях няма и грам от армейския дух, те не знаят какво е ЦСКА. За тях ЦСКА е хубава пачка в края на месеца, обяснения след всеки резил все едно, че си си пуснал стара плоча. За нас, дето милеем за отбора си - трите букви, първата е Х...
Брей, че кога стана левскар, кога се метна на релсите пред влака...
И защо да се класираме? Да си оправят и там хората головата разлика с нас. И да "работим за бъдещето" с привнесени "българи" и няколко играчи в предпенсионна възраст. Я по-добре да си седим в гьола...
  • 1