Цска-София, а спрете се бе хора. Така губите уважението на цесекарите.Не търсете под вола теле, вземете се в ръце и продължете.Стига толкова с игрички на юристите , играйте и след две години ще дойде видов ден.
Murcho от злобата си не осъзнаваш че ти си мучащия , упс ревящия. Точно това ви казвам че омучахте целия свят че Г.Ганчев е бил хем в Литекс , хем в ЦСКА и че се правят задкулисни игри . Между другото си прав че не сме ревали когато Мтел са били в Литекс и Левски , ние не сме като вас да ревеме , просто сега ви казвам ако вие поне малко срам , ще млъкнете заради Виваком.
Говедцата, ако имат срам ще спрат да мучат до небесата че видиш ли Г.Ганчев е бил благодетел на Литекс и собственик на ЦСКА . И понеже прочетох коментар че Виваком на едните са мажоритарни собственици , а на другите спонсор ще има кажа че това си е жив сблъсък на интереси. Няма значение дали си изпълнителен директор , президент, мажоритарен собственик или спонсор на два клуба си има сблъсък на интереси .
След точка се почва с главна буква . Иначе винаги ползваш думата мошеник с главно М
Неуспешен треньор в В група ??? Опа греда или както казваш кик , защото не можеш да говориш че е неуспешен треньор , при положение че неговия отбор е на първо място и с голяма разлика от другите отбори в В група
Само не споменавай сатанинската дума "червено" че ще стане страшно и за теб ;)
Преди години аплидорахте изваждането на Левски от мача . А сега освирквахте Литекс и питате дали е морално от страна на Литекс. Защо тогава не се питахте дали е морално Лафчис да извади отбора , А колко е морално да ръкопляскате на Лафчис за изваждането на отбора докато губите , а сега да освирквате отбора на Литекс и се радвате на победа без победа. Колко е морално да си показвате злобата спрямо Литекс , и искате без него да играете в "А" група , макар че от това губи целият футбол, Това ме навежда на мисълта че на всяка цена искате да сте първи , без значение че нивото на футбола ще падне още толкова , макар че то и без това е с ниско ниво . Затова и ще падаме още в предварителните кръгове на УЕФА от незнайни отбори. А ако махнат и Лудогорец тогава предполагам ще викате от радост, но няма да се огедате че всъщност в БГ няма футбол .
Ще кажете Литекс са си виновни , да така е те са си виновни. Но вместо да се перчите погледнете си миналото какви сте и вършили и вие, Затова хората казват има грешка , има и прошка . Но вие не прощавате , вие злобеете , а злобата е лош съветник.
Ще се оправдавате тогава са били други правилници сега са други . Ами поставете се на мястото на Литекс. Ако тогава ви бяха извадили , щяхте да оревете светът че БФС е мафия , а сега си трайкате за да извадят Литекс . Още преди месеци в един сайт бях написал че е дошло време, да се разкара тази мафия за да се оправи БГ футбола у нас. Даже и сега казвате че сте сами срещу всички , аз не мисля така . Мисля че Левски е сам срещу... себе си от злобата . И фенове на Левски преди да плюете по Литекс си спомнете 1996г. какво сте ги вършили .
Харесва ми · Отговор · 1 мин
"Не ги искаме!!! Без тях в "А" ПФГ , иначе искаме оставките на БФС , и ще извадиме отбора ни от първенството"- каза левскаря и умря от злоба . :) :O
Хм... моето обожателче го няма още . Време е да го събудя :)
I_Tuk_Froid_Pobedi Виждам че си зает с моята личност , но те уверявам че не съм психиатър и не мога да ти помогна . От ника ти се вижда че се имаш за Фройд , мисля че имаше един термин шизофрения ;) . И като гледам имаш и комплекси . понеже те е страх да вземеш лично мнение , а само отговаряш , защото знаеш че не може да ти се отговори . Но мисля да ти подам малко инфо . Има един специализиран център в София , 4-ти километър се казва :)
Айдеее почна се , с натиск върху СТК искат да се заобиколят правилниците в тяхна изгода . Докога ще ви търпи футболното общество вас бе, Все по втория начин искате да печелите.Така влезнахте в ШЛ като отстранихте ЦСКА от първото място след като Батков натопи ЦСКА за да играете в групите , и благодарение на късмета че се развихри скандал в Италия играхте с Киево (ако не ме лъже памета), влезнахте в ШЛ. Миналото първенство пак същото И вие имахте дългове , но вас ви оставиха в 'А" група за сравнение с ЛОКО СФ който имаха по- малки дългове ги премхнах за да не звършите на срамното 7 място . Сега натискате СТК , да заобикаля закона за да може да ви е по угодно. Докога бе ???
Каква публика сте вие бе , вие сте евроидиоти , само идиот без акъл може да руши нещо което не е съградил , само садисти може да замерят с питотехника и да раняват хора .
Ми че те наказаха левски бе мухахахахахаха
Няма смисъл да питаш отговора е ясен ;)
I_Tuk_Froid_Pobedi А бе момче ти верно се мислиш за Фройд, верно се взе за Фройд. Навсякъде си вреш нослето, за щяло и нещяло. Разликата ви е малка между вас , това е че ти не можеш да мислиш... като философ. Затова по добре стани вземи си една кифличка за следобедна закусчица , сипи си едни чайче и си пий хапченцата ;)
До ppppoooo Благодаря ти че се опита да им обясниш за какво им говоря но... Омразата заслепява . Извинявам се но не знам как да отговарям тука , затова го пращам съобщението по този начин до теб. Мисля че при обжалването много Левскари ще останат разочаровани .И няма на кой да се сърдят защото ДК на БФС нарочно си изми ръцете, като прочете правилника така, както дявола евангелието.
Цирк!!! Пълен цирк!!! За да угодят на Левски и уталожат страстите , изхвърлиха Литекс от "А" ПФГ , знаят че са нарушили правилника , защото не може да разглеждат половинчато ал(1) на чл.28. Да се изхвърли отбора по вина на футболистите , а де факто да не са виновни .И те (от ДК на БФС) си знаят че при обжалването пред апелативната комисия Литекс ще спечели , и така те няма да са виновни и ще си измият ръцете.
Цирк!!! Пълен цирк!!! За да угодят на Левски и уталожат страстите , изхвърлиха Литекс от "А" ПФГ , знаят че са нарушили правилника , защото не може да разглеждат половинчато ал(1) на чл.28. Да се изхвърли отбора по вина на футболистите , а де факто да не са виновни .И те (от ДК на БФС) си знаят че при обжалването пред апелативната комисия Литекс ще спечели , и така те няма да са виновни и ще си измият ръцете.
ludyakon Ще ти обясня нещо като 8-мо класник баце , упс май 9-то класник , сори бате не моем да броим до 9.
Професията ми не е адвокат , но е свързана с много правилници който трябва да знам и пиша бавно понеже знам че сричаш.
За да важат всички алинеи на този прословут член 28 в него трябваше да е записано така :
чл.28 Отбор се изважда от групата при:
(1) За напускане на терена от група състезатели или от целия
отбор, довело до прекратяване на срещата, на напусналите
състезатели се налагат наказания – ССП за 1 (една) година,
считано от датата на провинението и глоба в размер на две
хиляди и петстотин лева на състезател. А на ФК се налага имуществена санкция в размер на
двадесет хиляди лева.
(2) Когато напускането на терена е по нареждане на президента
на футболния клуб, на същия се налага глоба в размер на
двадесет хиляди лева.
(3) Служебно лице от ....
(4)...
(5)...
И понеже първите изречения в този член липсват т.е."Отбор се изважда от групата при:" то тогава всяка алинея си е сама за себе си , или ако се искаше да се извади отбор то в всяка алинея трябваше да има ".. "и се изважда отбора от групата" - това е към наказанията на всяка алинея.
В конкретния случай само в алинея (1) се споменава за изваждане на отбора от групата.
Тука се приложени (за наказанието на Литекс) 1,3 и 5 алинеи.
При алинеи 2,3,4 и 5 не е записано да се извади отбора . И сега идва ред на тънкия момент.
Назакват Литекс съгласно алинеи 1 ,3 и 5 . Като алинея 1 и 5 си противоречат .
Според алинея 1 са виновни футболистите И САМО ФУТБОЛИСТИТЕ, налага им се санкция , и затова се вади отбора от групата . Но като се прилага алинея 5 , същата тази алинея казва че футболистите не са виновни, и не им се налага санкция. Същевременно в алинея 3 , не е упоменато да се вади отбора .
Интересно ми е друго , как сами се вкараха в кошарата от ДК. Изхвърлят Литекс съгласно чл.28(1). Но според тая алинея футболистите са виновни и трябва да се накажат , но де факто те не са виновни . Не може в един закон да се гледа половинчато т.е. половината алинея да важи, а другата половина от алинеята да не важи . Според мен ако имат възможност да обжалват това решение на ДК, Литекс ще спечели.
Интересно ми е друго , как сами се вкараха в кошарата от ДК. Изхвърлят Литекс съгласно чл.28(1). Но според тая алинея футболистите са виновни и трябва да се накажат , но де факто те не са виновни . Не може в един закон да се гледа половинчато т.е. половината алинея да важи, а другата половина от алинеята да не важи . Според мен ако имат възможност да обжалват това решение на ДК, Литекс ще спечели.
НЯКОЙ ЗАПИТА ЛИ СЕ , ЗАЩО СЪДИЯТА НЕ СВИРИ ФАУЛ ЗА ВРАТАРЯ НА ЛИТЕКС , А ДУЗПА ЗА ЛЕВСКИ ???
НЯКОЙ ЗАПИТА ЛИ СЕ И НАЙ- ВЕЧЕ ГОНЗО , ЗАЩО СЪДИЯТА НЕ СВИРИ ФАУЛ ЗА ВРАТАРЯ НА ЛИТЕКС , А ДУЗПА ЗА ЛЕВСКИ ???
Леле!!! Уникални ид.ти има в сините привърженици . То не мога да се намръщя на унилните им изблици на простотия,мога само да им се смея !