A за дузпата нещо? То беше още по-скандално решение от засадата.
Черно море с малка буква, Алфа спорт вмест Аква спорт. Драскачи смешни.
@nusmir_fajc Само че когато Кордоба блъсна Атанас Илиев това правило магически вече беше невалидно и фал беше отсъден.
Говедата за пореден път са бързо-изостанали. Това с лежането и продълженията е така от 15-20 години. но за първи път се случва в техен мач, в който са губещи и веднага декларацията е налице. Цървули смешни.
След Кипърския и Малтиския оредни, е време на гибралтарския такъв!
Магически обрат!!! Магията на чичо Венци!!!
А това, че в същия мач е играл български национал, който е с основна роля за обрата за чалга радио гонг няма никакво значние. Важното е да обръщаме внимание на някакви нереализирани говеда.
Метеоролог смешен. Палячо.
Абсолтно грешно решение. Такива промени не трябва да се правят по средата на кръга. Ако днес няма публика във Враца, не трябва да има публика на нито един мач до края на този кръг.
Gong, вие кретени ли сте? Един от топ халфовете в А група и може би най-добрият извън Лудогорец бил ненужен ... палячовци.
Ха, държавното отборче пак показва рогата си. Какво ви интересува вас не е работа на министър председателя.
Прав е. Не е гтоляма разликата между ЦСКА-София /гр. София/ и резервите на дублиращия отбор на Бирмингам.
@peliforewer Ти недей намесва ББ, че точно заради него отборчето ти все още играе в А група.
Стойкас, боклук. През този сезон Черно море победи Лудогорец повече пъти отколкото жалкото ти отборче в цялата му тригофишна история.
@neptunzemya Аве, боклук, разликиките бяха две. Съдията и късметът през второто полувреме. Дузпа срещу Мане - курец. 5 жълти картона за Барса - 1. После фал за ретия гол - нямаше.
Джерард игра за 2 отбора.
Тук са вкарани разни палячовци като Карагър и Невил, а примерно един Мат льо Тисие не е споменат. Ама то щото авторът е същият палячо като Невил. Иначе и Малдини примерно го няма.
Gong, чак сега ли се сетихте, че продълженията, които дават съдиите са неадектватни? Още преди 10 години съм бил на мач, в който през второто полувреме носилката влезе 8 пъти, продължението беше 3 минути, а в крайна сметка съдията свири края в 92:45. Защо обръщате внимание на определени проблеми в българския футбол едва когато се случат в мач "грандовете"?
Каква визия за бъдещето , бе, идиоти. В бъдещето ще влизаме с пренасрочване и преместване на мачове 3 дни преди да се изиграят ли? Или без нито един футболист от средна еропейска класа.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Хехе, паляци, вие преди ББС и Гардиан ли разбрахте, че "има сделка"?
На Коматево да не е много по-хубаво? Първо да си оправят тяхната кочина, а после да пискат за чуждите.
Кое е скандалното, бе, Гонг? Свири се фал за симулация, а втори жълт картон за Карана няма. Защо? Това е единственото скандално, а не отменения огл.
Единственото скандално беше, че Каранга не беше изгонен. Свири се фаул за симулация, а жълт картон /втори/ - няма.