За всичките трима ли?
"Младоците впечатлиха с изявите си и напълно заслужено обраха овациите на феновете по трибуните в Разград." - на всичките трима ли?
Признавам, че сме гледали различни мачове. Като пълен левскар не разбрах защо вдигнаха втория жълт картон на Моци! Щото се радвал, че вкарал гол??? Той бе за такъв ПРЕДИ това, но не и за радостта за гола! Помня бате Наско като шибна 4ия за 7:1 какви жестове показваше на свинете! Не чух за ритника без топка на Кешеру в главата на Горанов, не чух за бруталния фаул в началото на Горалски без картон, и за поне 4-5 други такива неща от играчи в зелено. Какви мъже се каляват, като ни мачкат съдиите, а те не са ги набили?
Така се раждат пораженци, не победители.
Аз да обясня на евроапологетите: правите ли разлика между майтап и сексизъм? Или се нализвате по родната плсокост, това, което е около/във вас? Значи всичко трябва да е строго сковано, формално и прочие, и човек дори не може да разчупи леда? Отгоре на всичко говорим за един диджей и една футбалерска вечер, не за коронясването на британската кралица! Правите ли разлика? Най-нелепото е да с еизкарва сексистки скандал, това е!
Направо да забраняват туърка, да го анатемосат и да се приключва... Аман от дженъри!
Егати коментара... То е ясно как - както надви Берое, Етър Вт, и много други...
Няма кабаков, няма победа! Всъщност, точката си е жив успех за оняградец, защото второто със спукани всички гуми кипърци изтърваха 2-3 положения да им скъсат шошоните.
@vladopop70 Мачът реванш с Виктория Пилзен гледа ли го? А мача с Лацио? Виж, микренския може да е всякакъв, ама няма току-така да каже за Орбан! Ако кабаковци свирят на Разград в ЛЕ, може и групата да спечелят.
Мъчих се, мъчих, и не можах да се сетя кога амфетаминец е бил ощетяван... И заради всичкото крякане срещу Цветкович и симулацията на Натанаел - айде вижте го пак положението, дори не го докосна
Гавраил Баталов НИКОГА не се е събличал да играе футбол, щом казва, че това е чист шпагат! На защитника на тирето трябва да му бият 5 чибмера, за да не влиза така безумно, защото това по всички правила е фаул! Бил играл първо с топката, ама веднага след това събаря другия играч - 1 милион процента е фаул, картон и дузпа!
С кое: числото или тирето?
А Каранга днеска сниман да избира диаманти в Ринг Мол, нито бинтован, нито патерици, нищо му няма... барабар с Каубоя!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211898918568198&set=p.10211898918568198&type=3&theater
Байерн винаги са обирали каймака на немския футбол, това не е нова философия, а поне от 50 години! Дори в новия футболен свят, вижте им отбора - колко чужденци имат?
Явно. Не разбирам защо обаче... Павката Панов със сигурност няма нужда от такова нещо. Не е важно, че бях пръв, даже се учудих, че нямаше хора след 12 на обяд.
Не е вярно, аз съм фен на Левски, и бях първия, който писа в тази тетрадка. "Светла ти Памет, Павка!"
Не е чак толкова смешно - на заплата при Агата са. Другите си зареждат в Петрол с намаление.
Има фаул на Лое срещу този Фрикеш ПРЕДИ това! Елементарно!!!!!
Моля ви, вижте дясната ръка на Лое как натиска номер 49 от Пловдив. Аман, то се вижда без повторение, ама чак толкова...
Ми няма никаква ръка, сега в Гонг не вярвам някой да напише нещо различно. И като всички кажат, че сестра ти е курва, иди обяснявай, че нямаш сестра. А се вижда точно от камерата зад вратата, това, което е и видял съдията зад вратата, че има игра с гърди, а не с ръка. И не прави чест на никой, коментиращ футбол, да не го каже. Не вярвам обаче.
Тука имаше аут при 30-15... при 5-4 в третия сет... Но журналистите не са го мернали, само от Скай спортс на повторението... Разбира се, няколко зрителя в залата го видяха, дори един викна :аут:... Иначе съм съгласен с преди мен писалите - нервен мач, с малко красиви моменти. Димитров направи 4-5 класни изпълнения и бе малко по-малко слабия.
За играч, играещ само в Бг това макс цена. За голчета в уредени мачове никой сериозен отбор няма да плати. Е, вкарал 1 бр на немахорец... голем праз. И то говорим само отбори от долната половина на Турция, Русия и руските республики. Освен ако микреле няма нужда да изпере едни пари, тогава пак там цената може и да бъде 7-8-10 млн евро, колкото трябва да се изперат.
Засада има и при шута на Анисе, и при този на Пластун. Няма как да ви постна снимка, категорично е. Въпросът е защо страничния не вдигна навреме??? Кога картони на Дяков, Марселиньо, Моци, Анисе и Натанаел? Слабо съдийство, спасиха ги пропуските на Буш, плюс грешки в "синята" отбрана.
Дузпа и червен картон
До Националния, където е бил след това Колодрум или ст Юнак
https://www.youtube.com/watch?v=6cDIXombMiQ
2.58 мин!
Абсолютна дузпа, вие не виждате ли нарушение на правилата на играта футбол при задържане с ръка? Абсолютно същата дузпа дадоха в мача Алавес-Барселона, никъде не прочетох, че е измислена... Да не говорим, че бе спестен чист червен картон при откровена балтия в края на ПП, след което падна втория гол, и 1000 % втора дузпа за пресичане на головия пас на Прохазка с пета! Хайде реално да се обсъждат правилата! На Обертан имаше засада, тънка, но имаше. И това е за 3:0, когато целия отбор на Славия бе спукал тотално гуми...
В Италия също не броят тирето за столичен отбор :)
Тъп сърбин смотан, абсолютно нулева игра на отбора му, ритане и кюскане! До кога ще го държи 4и4:0 Венци, не знам - но ако задържи, твърдо изпадат. Най-слабият отбор, който гледах досега в перуканската лига. Сватбата трябваше директно да изгони онова ренде Венков. Дузпата не 1000 %, не виждам какво е спорно - преди корнера сватбарски им говори да не се държат, а Велков така бе гушнал Яблонски, че го повали. А какво да говорим за спирането на паса с пета на Прохазка - от това става сигурен гол - сватбарски нищо не даде... Въобще, съдийски помощи за Левски има само в главите на олигофрените! Дано ни свири чужд съдия на мача с агата!
Голям го вади Радуканов, ще видим обаче, да не е мек! Дунав игра 10-1-0 на Герена...
Да припомня на скептиците, писали по-долу, за Лусио, който бе прекрасен централен защитник на Леверкузен, Байерн и Интер. Да, имаше вкус към атаката, може би (както навсякъде) като дете всеки е искал да играе централен нападател, но това не значи, че защитници може да има от класа само в Италия. Ако някой помни Ники Илиев - най-добрия централен защитник, който съм гледал на живо, и това колко гола е отбелязал той (за протокола -32 в 239 мача!). С ръст от 185 определено ми идва малко по-малко от желаното - ето 190е см на Яблонски са ОК, но е на 24 години и определено ще ни свърши работа, ако Делио Роси го одобри.
  • 1