Алахсандров,ти ли сереш тука,бе шопар разплут! Ходи си коментирай дузпите в 10 секунда и не се занимавай с Левски.Аман от гнусни оранжеви подлоги !!!
Тигър:)))) ,какви фенове,бе? Ти забрави ли на кой отбор се продаде. Май пак си започнал с водчицата,а?
@kirecska
Лошото е че остана само историята.По леко ли ти става като непрекъснато неричаш литекс ,цска - софия и по важното ти самият вярваш ли в това?
Иначе славния Левски го превърнаха в един средняшки отбор и аз лично адмирирам сегашните действия на П.К. с разпродажбите на скъпоплатвните чужденци (дано има и други ) .Това е единствения начин да не последваме съдбата на изчезналото цска. На властимащите от които зависи това им е пределно ясно ,че левскарите няма да припознаят друг отбор и магията Левски ще изчезне завинаги защото Левскаря е човек с чест и достойнство,а не мазна свиня ,готова на всичко за порцийка топли лайна!!!!
Статията на Алахсандров в стил свиня първескиня ражда - много напъни и квичене,а накрая всичко само лайна и плацента !!!!
Той защото е много добър,затова е без отбор по средата на първенствата:))))
Незнам да плача или да се смея,като гледам този жалък печат.Явно ще се търси ефекта,че една лъжа повторена 100 пъти става истина.Този прийом чорбарите го владеят до съвършенство.(справка дебелогъзия Александров и путкостакия ГА) Лумпени разберете че не може хем к_р в гъза хем душата в рая.Щом ще сте ФК с 0 задължемия ще бъдете и с 0 титли.КАЗАХ
Sochifucker ,като си почнал припомни ми и за "злощастната" загуба от Чехия-ти знаеш с кой "плоски" специалист начело.
Кирооооооооооо излез и кажи нещо бе!!!!!Къде си се скрил бе перчем?Поне ни кажи че сме олигофрени и нищо не разбираме.Обясни че така е трябвало да се случи ,че всичко си го планирал.КИРЧОООООО И ДА ЗНАЕШ ЧЕ МОМЧЕТО МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ СЕЛО,НО СЕЛОТО ОТ МОМЧЕТО НЕ.Айде със здраве и си заври националната кауза в г..а.