Ей балък, коментирал си 20 пъти под тази статия и на всеки си отговорил с псувни и обиди. Жалко подобие на човече, агресивно и тъпо като маймуна. Погледни официалните статистики вместо да говориш глупости. Когато съберете 45 хил. души на националния, тогава ще си говорим за публика. Колкото до посещаемостта на Левски и на ЦСКА, можеш да провериш, че са равни. А това, че медиите пишат как ЦСКА е хит в "В" група със своите 9000 души публика - Е СМЕШНО!
Ей педераст нещастен шибан. Виж статистиката преди да говориш бе, прасе малоумно. На майка ти в путката мръсна. Ебал съм ви сичките червени курви.
Официалната статистика от посещаемостта на мачовете се различава доста от твърдението на Дончева. Статистиката се оформя от количеството продадени билети, а то показва, че Левски има средна посещаемост 4036.човека (домакинства и гостувания). Простата математика показва, че ако Левски имат 1/5 посещаемост спрямо ЦСКА - то на мачове на ЦСКА ходят по минимум 20 хил. души. Това е просто смешно и аз лично няма да слушам как една ЖЕНА ми говори за футбол. А какъв беше Томов, ако не политик? Какъв е Гриша Ганчев, ако не олигарх натрупал парите си в зората на демокрацията? Какъв е Васил Божков, ако не престъпен бос, монополист в хазарта и близък човек до ББ? Все пак, кой даде на Божков да строи магистрали и после да ги ремонтира?
"Шу-шу-шу, шу-шу-шу" беше казал видният армеец Мариус К.
Абе за да я плесне пред всичките хора там, значи е имало защо. Дайте да им видим версиите.
Защото само прасета като тебе вярват на слухове пуснати в Blitz.bg, което е собственост именно на Пеевски.
Ако Левски и ЦСКА бяха стабилни клубове с добри футболисти, които да заслужават повиквателни, щеше да има повече хора на мачовете на националния. Все пак за да се напълни стадиона е необходима агитка от София. Сега да идват от Разград, Стара Загора и Ловеч! Лошото е, че за мач на националния никой не раздава кренвирши.
За съжаление, дълговете остават на дружеството.
Левски си е Левски !
Колко си заблуден само... Май си забравил кой злобееше, докато Левски играеше в Европа. Толкова злобеехте, че при първия провал, всички се радвахте все едно вие сте играли и сте победили Челси или Барса. А за отбор с българските стандарти е нормално да пада когато играе срещу европейски тимове. Слабо ни е първенството, слабо ръководене на клубовете и т.н. Злобеехте и се радвахте, докато не срещнахте Мура и Зимбру. Тогава ви видяхме колко струвате.
Напълно съм съгласен. Така и така имат проблеми със сегашното дружество, защо не използват момента да измият срама от комунизма? Колко години вече се срамим? Мен лично ме е срам като българин, че български отбор гордо носи петолъчка на екипите си...
Идваме Светльо. Цялата агитка на Лудогорец идваме. Взели сме буса.
Стадиона е празен, защото хората се отегчиха. На кой му се гледа поредната безславна загуба?
Тончи е най-големия клоун, ритал по българските терени в последните години !
Сега остава да се научи да вкарва от дузпа, да играе с глава, да тича по-бързо от централните защитници и да подава.
Кой знае какви премии е взимал докато е играл в Ботев. Раздавали са бонуси на поразия.
Засада очевидно има, но страничния съдия изостана с поне 3-4 метра, което прави решението му чиста случайност.
Друго си е да играеш срещу Струмска слава и да го наричаш "исторически мач"...
Тончи - най-големия клоун играл по българските терени...
hahha
Играчите на Струмска слава бяха разпуснати заради съмненията дали ще се играе мача. ЦДНА отново прескачат правилата с тази подарена победа.
Лошото е, че серат по храстите в Борисовата Градина, което е едно от най-хубавите места в София, превърнато в тоалетна за надрусаната и пияна публика на ЦДНА.
Ама ти сериозно ли? Я прегледай мачовете на любимия ти отбор в Европа. Там няма платени рефери и Милсами ви показаха как се играе със селекция за 10 лева.
Николери явно се е обидил нещо... Извинявай Николери, не сме искали да те депресираме...
Прави впечатление съдиийското рамо за Лудогорец и през този сезон. Радвам се за Левски, защото дори и в този трудено момент успяват да покажат хъс и желание за победа. А анти-българското отборче от Разград могат да купят още 8 бразилеца, но ще си ритат по селските стадиончета тази година. А Бруно Ментейро да се учи от Милсами, този специалист нечуван.
"Треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро заложи предимно на резервните си футболисти..." - Резервите в този състав са 2-3. Останалите се очаква да бъдат титуляри.
Селски тарикат, не му се играе по дворовете на хората...