Колко тъжно, драматично може би... най-обичаният им играч и втори капитан да не ги иска, да бяга от тях...единственият им успех, победа в бараж срещу 7мия в първенството. Живи и здрави, продължавайте с подкрепата си за литекс от В група.
Фалирай ТЕЛЕкома МУУУДНО ни е в офиса ахахах
Томе, пожелавам ти още много успехи на твоя Лесни София и да продължавате да натъртвате по запелтечване на ЦСКА - София
Браво Томе, 10 пъти по слаби Славия направи Левски за посмешище пред 40 хиляди техни фена. Гошо Петков се подигра отново с тях...а ти си вервай че Обертан и Дельо са богове. ахахах всичко е точно
Прокобата им е от самите тях щото са злобни ко пеленца и могат само да говорят срещу ЦСКА и да го погребват, не уважават съперника и им се връща.
Най-много ми хареса голът на Тиам, уникално вкара дузпата. Дано продължава все така да е точен...тва че контузи Каранга май ната му. Заслужена купа за Левски, живи и здрави да са.
на сините роми коментирали по-долу, да знаете, че освен футболния клуб съществуват и други спортове. ама вие сте коне с капации само тирета знаете, малоумници
Смях смях...сините смотаняци прибягнаха до умишлено чупене на крака само и само да не загубят и да продължат за смешната купа на България :D
Клуб НЛО - Адвокате
Ексклузивно е било за ББС, за гонг не е екслузивно и явно не знаят какво значи тази дума
Екстра са в Левски София Томе, живи и здрави така да продължават в Левски София.
Респект за Томето. Останалите фенове на Левски не ги жаля. Плачете, плачете, заради многобройните си подигравки и погребването на ЦСКА. Още години ще берете "плодовете" на злобата си.
Тиам е полуфутболист който трябваше да бъде изгонен за влизанията си срещу Каранга. Носът му е счупен щото постоянно се врязваше под Каранга като говедо.
В духът на другарите-левскари искам да призова Гонг да се поправят и да сменят заглавието. Не е драма и малшанс, по скоро огромна некадърност в отбора на левскито. Вратарят им изпуска топката, изпускат и несъществуващата им подарена дузпа, но през останалото време е важно да се развиват терории как ЦСКА не съществува и всичко е против сините от Арена Виваком.
Е, щом всичко е точно....
За червен картон беше, но това не променя фактите, че ЦСКА вероятно щеше и с 10 души да бие, а Лудогорец без червения картон и измислената дузпа в 93тата минута нямаше.
Да почива в мир и светла да е паметта му. Добър човек, никога не е имал конфликтни изказвания. Оставя следа с живота си, дано много от нас имат този късмет.
С уважение от един цесекар, от тези които наричате припознавачи.
Този Делио Роси все по-забавен става. Вчера се шегува за Черната сила, днес взема на подбив селекцията на Левски. Не знам, сигурно и резултатите ще са забавни.
бацета значи и аз съм специалист, щом тоя пич се води за такъв.

Иначе ако приемем, че неговото правило 11 съществува така както твърди, ок живи и здрави. Обаче за втората дузпа да хвали страничния съдия колко смело и компетентно я е отсъдил си е пълна пародия и буди смях у безпристрастния зрител.

Както казаха преди мен в коментарите, има баби, които ще гледат по-обективно и реално на тази ситуация.
абе не знам за гранда Джансу! обаче да не ни отпорят чорбарите с подобен резултат. Щото гранда Джансу! има за треньор Фабио Капело, а тука некви малтийци се ебават с лескиту
Супер е пича, обаче вече българският му е равен на английския на Стоичков
Най-после да се въведе това нещо, много правилно решение.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Жалко че от Левски отмъкнаха Станислав Костов, сега щяхме да го купим за новата звезда в ЦСКА, но уви.
ahahaha ha ха ахахахахахахахаха а ахахахахах
Четейки номер 1 от секция коментари в Гонг, нивото на левскарско малоумие не се е променило. Те само едно си знаят и едно си баят, тирета и литекси
Интересна статия, жалко че не става конкретно ясно колко е завършил мача :D
това е удар с крак, тъй като говедата имат по 4 крака.
Присъединявам се към мненията на колегите левскари по-долу, това е удар с крак тъй като говедата имат по 4 крака.
тия гелосани италианчета имат право да страдат. Радвам се за Швеция и евала на Манолев и компания, че ги бихме.
  • 1