Когато видях заглавието на статията за признанието на човека, първоначално си помислих, че футболистът е направил самопризнание за укриване на данъци в особено големи размери...
Аз симпатизирам на Лудогорец. Кефя се на това, как клубът създава добро име на България пред Европа. И точно затова не искам лице, свързано с Лудогорец или собственика му, да печели търга. Защото ако това се случи, Лудогорец ще бъде застрашен от участта, която вече сполетя Литекс. Аз предпочитам субект, който няма нищо общо нито с Лудогорец, нито с Благодетеля му - с неслучайна главна буква - да спечели търга.Точно защото подкрепям Лудогорец и защото съм доволен от неговите изяви в европейските клубни състезания. Факт.!
Дино Мартинович и другите хутболисти на Локо Пловдив-див-див трябва сега да не видят почивка на море тази и слевдащата година, за да осмислят какво са сторили!!!
Все пак , морето е огромна и мощна водна площ, която радва душите, особено лятно време, затова морето трябва да бъде уважавано.
Така че това, което Дино Мартинович е направил, не му прави чест. Факт.
Дино Мартинович и другите хутболисти на Локо Пловдив-див-див трябва сега да не видят почивка на море тази и слевдащата година, за да осмислят какво са сторили!!!
Все пак , морето е огромна и мощна водна площ, която радва душите, особено лятно време, затова морето трябва да бъде уважавано.
Така че това, което Дино Мартинович е направил, не му прави чест. Факт.
Ха-ха! Смях! Отбор, който през предходния сезон се състезаваше във В група, защото толкова са му възможностите, щял да се бори за европейско участие. :-)
Дунав си спечели Б група и щеше да влезе в А група и въз основа на представянето си, те са по-добър клуб за Европа, отколкото старозагорци, и само подценяване на Верея раздели Дунав от финал за купата. :-)

Полуаматьорите от Верея ли щели да представят България в ЕКТ ??? Развеселиха ме с този виц, само си представете как ПСВ и Лацио треперят от страшния гранд Верея.
Дано всеки български клуб да се представя в Европа колкото се може по-добре, но е хубаво човек да не се самоизхвърля... Мисля, че през слевдащото издание Дунав И Лудогорец биха представили България силно.
Браво!
Да живее България! :-)
А какво става със свободата на словото? Нали не е забранено човек да има по-различно мнение!
Б или Ф ? :)
Пректиж! Не ме разсмивайте! Не е възможно да с е уронва нещо, което липсва!
Тези хора водеха едно прдаване - "Пред колзета" ли, "Пред кенефа" ли се казваше... :)
Никакви Фиорентина и Рома и никакъв Манчестър Юнайтед за Лудогорец по-рано от четвъртфиналите
Базел са по-силен отбор от Копенхаген.
Швейцарското първенство е по-силно от датското, освен това Базел е по-убедителен шампион в Швейцария отколкото Копенхаген в Дания.
Щом шампионът на България Лудогорец надви Базел в преките срещи, може , тоест в състояние е да надвие и Копенхаген.
Повечето от възможните опоненти на Лудогорец за слевдащата фаза са клубове, които Лудогорец би бил в състояние да надвие.

Срещу Копенхаген, Османлиспор и АПОЕЛ дори има шансове за победи и като гост, и като домакин, ако Лудогорец не подцени опонента.
А това би означавало, че Лудогорец изпреварва по коефициент Стяуа Букурещ и става твърдо поставен за всички предаврителни кръгове в ШЛ!

Пожелавам на Лудогорец късмет при предстоящия му жребий! :)
Голямо дерби предстои между хегемона на А група,
и един комичен отбор, по случайност се намира пред другите комични отбори в класирането в А група.
Еле пък като се има предвид, че срещата ще се играе на терена на хегемона и че опонентът му е подменил качествен треньор с такъв с колебливи качества, хептен става завързана битката...
Има разлика между победил и надвил!
Победил означава спечелил един сблъсък.
Надвил означава стигнал резултати, с които би отсрнанил опонента си, ако бяха директни елеминации.
По-миналата година Лудогорец победи Базел, а през тази година той го надви!
Хубаво де, това, че играчът е от американския щат Джорджия, а не е от Грузия, не прави събитието, отразено в статията, по-малко любопитно...