Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
ТИЯ ОТ ПОДУЕНЕ ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАТ ОТБОР И НЕ КОМЕНТИРАТ ПЕЕВСКИ КОЙТО ИМ Е РЕАЛНИЯ СОБСТВЕНИК
Марш от армията бе боклук турска подлога. Я кажи Пеевски ли ти прати на армията за да съсипете с другия там цска.
Ало гонг вече сте полудели за да правите пр на тоя зализания престъпник. Сладващия в листата кой е йохан кройф ли или капело. Защо ли никой не иска да поема лудогорец. Да не би някой да е поискал процентите си и домуса да е свършил парите
Дреме ми на куро за тия лайногорец. Знам че ве в гонг сте на заплата при зализания престъпник
Гонг коя подред вие тази лъжа
Венци боклук мазен но когато се обединяваха други клубов мълча. Я мълчи бе престъпник долен
А защо всички ние да плащаме неплатените данъци на слабия бе венци. Защо не кажеш как цялата собственост на слабия е разпределена между офшорки
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Чакаме след това да напишете че водят преговори с Карло Анчелоти. То като гледам една камара футболисити искат да напускат разград.
А ръководството прикривали че масово футболисти бягат и отборът се разпуска. А ръководството на лайногорец прикривали че никой неиска да поеме тоя разпадащ се отброр
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Юристите на Гриша Ганчев, Васил Божков и БФС търсят вратичка за реализирането на проекта „Литекс – ЦСКА”. Както е известно, държавата даде благословията си за оцеляването на „червените” чрез вземане лиценза на ловешкия клуб.

От БФС обаче поне засега не могат да потвърдят това, тъй като съществували пречки в правилника за статута на футболните клубове.

„Имайте търпение, работи се усилено по осъществяването на плана. На този етап можем да заявим, че няма категорична забрана за трансформирането на Литекс в ЦСКА. Могат да се намерят и ще се намерят пролуки, с които обаче няма да бъде нарушен законът”, заявиха пред БЛИЦ от двата щаба – на Гриша Ганчев и на Васил Божков.

Оттам обаче признаха, че има вариант заради предстоящата трансформация новият клуб да пропусне участието си в евротурнирите през новия сезон.

„По-важното е ЦСКА да го има в „А” група”, категорични са от двата лагера.
Значи аман от тълкувачи. Първо уважавания Ивайло Йовчев можеше преди да стигне до чл.31 да прочете чл.4, където пише, че ИК на БФС има правото да суспендира по свое усмотрение тези изисквания. Освен това къде точно Литекс получава състезателно предимство!!!! Нито отива в по-горна група, нито придобива право на участие в ЕКТ, което не е постигнато на терена.
Абе някой да е чул Гриша Ганчев да се съгласява да прави от Литекс на ЦСКА и да го мести в София. А и до колкото знам е започнал ремонт на стадиона в Ловеч и то доста сериозен. Да не се окаже поредния кьорфишек на българските журналисти
до parfa84 И не всичко е пари резак има и още нещо съвест и сърце.
до parfa84 То до няколко години вас лайногорци няма да ви има бе. А и не съм чул за някой ваш трансфер в западен отбор защо ли. Да не би не искате да продавате защото ще разберат с какви каптагони тъпче футболистите Киро-амфетамина
Да питам защо на срещата имаше пак само платени журналя
До тоя под мене ще му кажа само че в нормална държава тоя журналист ще го направят щеф на медия. Но Киро-амфетамина си беше свикнал да му задават само добри въпроси от платени журналя. То дори на срещата отново си имаше само платени от него журналя. И какво ти да не си регистрира за да покажеш колко си влюбен в тая гелосана мастия ли
Хахах нямал такъв език хората които работят в Хюве точно като такъв те познават. Ето едно мнение в сайта karieri.bg за условията на труд в Хюве и намеква и з Домусчиев що за стока е.

условия за труд - стресови. мениджмънт - некомпетентен и неадекватен. собственик - нагъл и брутален, манипулира елементарно, мисли се за робовладелец. фирмата е пълен хаос и недоразумение, кичи се с името глобална...но е типична дива и ченгиджийска фирма, със съмнителни капитали, т.е - не са съмнителни, произхода е ясен...сещайте се...отношенията между служители и мениджмънт" - като в страна от 3-я свят - Африка, Индия...атмосферата в заводите в бг и представителството в софия са много зле, базират се на страх и доносничество. Още?
Това Домуса ли го е писал или от някой в гонг или спортал
Киро лъжецо никакви билети не си продал нещастнико. Раздалисте билетите без пари в Хювефарма в Разград от твой човек го знам.
Явно само на платените журналисти от гонг не им прави лошо впечатление това.
bobo_13 защо не си гледаш лайногорската си кочина на престъпника домус ага
fero14 що не си завреш мангалската глава някъде. Защо те няма на стадиона да си подкрепящ мангалския си отбор лайногорец.