Добре а за свастиката ?? ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО ЗА ЕДНИ 37500 лв глоба а за други за същото провинение?

Пълна пародия е тази ДК
Има ли някой тука който не му е ясно, че сегашното ЦСКА няма как да вземе никакъв лиценз?
Явно се гласи някакво сливане иначе не виждам къде е далаверата за червените-без такава за тях неможе :)
Юве, ако помислят скоро за заместник на Буфон.. не виждам какво му липсва на Владо Стоянов за да застане под рамката на вратата за доста дълго време.
Толкова зле по целия терен не сме изглеждали скоро найстина.
Браво, че водим обаче минахме центъра два пъти.. играта не ми харесва грам и си мисля, че второто ще ни вкарат 2 най-малко.Дано не съм прав!!
И как мога да пиша след като вече го следвам там, но само мога да чета?
Няма какво да се лъжем това момче го очаква голямо бъдеще.
Начина му на мислене,играта му,пламъка в очите докато играе не могат да се сбъркат от обикновенния фен който ходи на Герена!!

Много е млад, но не е глупав като Вутов на който му размътиха главата и за това ще си сърба попарата в Удинезе.

САМО НАПРЕД БОЖКА НА ВСЕКИ МАЧ НИЕ СМЕ ТАМ ЗАД ВРАТАТА ЧАКАМЕ ТЕ!!
Коеф за нашите е мноого изкущаваш мисля да заложа крумна сума, но не знам дали нашите лъвчета ще се справят.Все пак вярвам в тях!
Браво Семи най-накрая!!

На това момче децката му мечта е да играе в ЦСКА познавам го от 5-годишен сърцето му е червено!

Ще вдигне нивото на отбора
А кой ти даде старт на кариерата след Пирин ... абсолютен неблагодарник
Чак толкова да паднат армейските фенове, ако допуснат това да се случи.. хаха не ми се вярва, но знае ли човек в нашия футбол всичко е възможно.Ако се случи ЦСКА лч където и да отидат да играят ще бъдат подигравани/усмивани/ругани/изнасилвани и т.н
Лично мен такива треньори като Клопо и футболисти като Джерард ме карат да обичам тази игра още повече..Това са хора достойни за уважение с мноого големи сърца!
До феновете на ЦСКА:Вие разбирате ли какво ще стане, АКО това бъде допуснато ?!?!?! С какви очи ще гледате и коментирате другите отбори, ако НАП ви опрости тези цифри? Стегнете се и си поемете отговорността!
Не, че това е определящо за някого, но чуйте му английския моля ви се... поредната партенка ще е това хаха абсолютно сигурен съм, НО държа да отбележа, че желая успех на червените
Ако има закони в нашата държава ЦСКА трябва да започне от нулата това е.Който не е спазил срока и изискванията за лицензиране би трябвало да започне от нулата.Направи ли се компромис за ЦСКА ще трябва и за всички останали иначе.. няма се различавам от някоя бананова република..