Авторът на третия гол за Беласица във вратата на Спортист Своге – Запро Динев, сподели мнението си за срещата пред камерата на DIEMA SPORT. Футболистът сподели, че се надява още този сезон „комитите“ да домакинства тв Петрич, а не в Симитли. Динев благодари и на целия отбор и щаба за раздаването и силния двубой.

„Не беше лесен мач, предните два мача загубихме. Като всеки друг мач беше важен. Евала на ръководството, треньорския щаб, феновете и играчите. Хубаво е, че вкарах. Трудно беше с 10 човека, но се радвам, че спечелихме“.

„Като го искаш – става. Предните два мача незаслужено паднахме. Днес с две слизания вкарахме. Имаше и един нелеп червен картон. Вангелов изпусна, но после вкарахме и трети гол“.

„Предполагам, че всеки от нас си вярва, че може да играе в efbet Лига. Целта е да играем мач за мач, да не се изпадне. Ако играем бараж, ще влезем. Ако не играем бараж, пак ще влезем. Мач за мач“.

„Подкрепата в Петрич ще е стотина пъти повече. Но там са документални проблеми, има хора, които пречат. Всички се надяваме и чакаме. Предполагам и вие, телевизията. Дано хванем 1-2 мача домакински. Поздрави на Здравко Карадачки!“