Наставникът на Беласица Венцислав Иванов остана доволен от победата с 3:0 над Спортист Своге. Успехът дойде след две поредни загуби за петричани, а в голям период от срещата, домакините играха с човек по-малко.

„Радваме се на победата. Искам да поздравя футболистите си. Ключът за победата бе себераздаването на играчите. Въпреки че рано останахме в числено намален състав, положихме сериозни усилия. Тази седмица беше доста тежка. Беше неприятно след тези две загуби и се радвам, че с тази игра и това себераздаване, успяхме да се върнем на правилния път”, сподели старши треньорът на Беласица.

Относно червения картон в мача той сподели: „Не съм гледал ситуацията, но на първо време ми се стори, че има нарушение в наказателното поле. Мисля, че е пресилено да го изгониш за това нещо.”

„Пoчти винаги казвам, че всеки следващ мач е много важен за нас. Имаме доста трудна програма, наясно сме с това. Тя програмата ни не е лесна още от подновяването на пролетния дял. Играем с отбори, които или се борят за оставане или имат категорични цели за влизане в по-горната група”, каза още той.