Треньорът на Беласица – Венцeслав Иванов, изрази мнение, че неговият тим не е реализирал няколко шанса и малки грешки са го лишили от по-добър резултат срещу Крумоград. „Комитите“ загубиха с 1:3 след обрат на стадиона в Симитли, а Иванов сподели, че е имал и сериозни проблеми около попълването на състава си през седмицата.

„Не ни стигна това, че противникът вкара повече от нас. Нелепи голове. Имахме добро начало, материализирахме бързо. С изключение двете центиррания, не допуснахме нищо. Този гол първото ни свали гарда. В момента, в който трябваше да падне гол за нас, имаше 4-5 пресилени фала пред нашето наказателно. Във футбола е така – има такива моменти. Ще извадим изводи. Имахме сериозни проблеми през седмицата. Поздравявам момчетата за влагането“.

„Просто така се получи, че взехме преимущество. Така предвидихме. Работеше идеално, но не го продължихме както трябва. Не съм се съмнявал, че ще бъде трудно. Не играем на собствения си терен. Нямахме загуба до момента тук. Тези проблеми през седмицата...за 24 часа трима болни, още един контузен. Наложи се да освобождавам 4 човека от училище, за да попълня рупата“.

„Предположих, че имаше игра с ръка. В реално време наистина ми се видя, че има. Но когато видя повторение, ще мога да кажа. Най-важното е, колкото и клиширано да звучи, да чакаме следващия мач. Не си поставяме болни амбиции за А група. Нищо не ни отговаря на елита. Искам да набавим нужния брой точки, през първата част надскочихме целите си“.