Наставникът на Спартак Плевен Цветомир Младенов не беше доволен от представянето на своя отбор при загубата с 1:3 от Беласица. Специалистът открои липсата на централен нападател като основна причина за по-слабото представяне на тима.

"Очаквахме тази игра на Беласица, да практикуват директен футбол. Бяхме подготвени, не знам дали ни се получи борбата за първа и втора топка. Очаквах малко по-голяма динамика в играта ни. Дойдохме да спечелим не нещо, а двубоя. Не знам дали заслужавахме да загубим с такъв резултат, но не заслужавахме и да спечелим", започна Младенов.

"Трябваше да отговорим с агресия, нямаше динамика. Грешните са видни, ще си ги коментираме. Чака ни идния кръг много сериозен двубой с Миньор Перник. Не се справихме, имахме някакви ситуации. Второто полувреме се опитахме да бъдем в мача до последния момент и да не допускаме индивидуални грешки. Имахме се и нашите моменти, но днес не беше нашият ден", продължи наставникът на плевенчани.

"Имаме си нашите проблеми, не съм човек, който се оправдава. Доволен съм от това, което имаме, но ни липсва централен нападател. Това не е позицията на Шопов, надявам се да се справим. Шопов е голям професионалист, справя се на тази позиция, не му е чуждо това, но ни липсва нападател", завърши Цветомир Младенов.