Наставникът на Беласица Ивайло Аспарухов заяви, че неговият отбор е стоял равностойно срещу Левски до 60-та минута, но в следствие на физическото и психическото отпадане на неговите играчи се е стигнало до катастрофалната загуба с 1:7.

„Мисля, че старахме, опитахме се да играем като равен с равен, след 60-та минута отпаднахме физически и психически, отборът спря да спазва техническата си дисциплина. Не съжалявам, че Левски не ни пожали, в Европа никой не прави така, щом ти позволяват да вкарваш, го правиш. Ако Левски беше спрял, нямаше да им направи чест, все едно да ни съжалят, че сме слаби”, коментира Аспарухов.

„Отлично се справи главния съдият, но страничните – не. И първото време две грешки и второто полувреме, да не говорим, че при гола мисля, че топката не бе минала гол линията. Независимо че е Левски, или пък ЦСКА, не бива реферите да им се подмазват”, продължи той.

„Нормална е тази разлика в класите, Левски е европейски отбор, но до 60-та минута Левски с нищо не ни превъзхождаше, след това отпаднахме, това са си наши проблеми. Не знам дали е редно сините да излязат с юношите срещу нас, питайте нашия противник. Ние си имаме контузени футболисти, на скамейката бяхме 13-14 човека. няма кой да влезе, всички искаха смяна от нас. Докато имахме сили играхме мъжки, но това са ни възможностите, така загубихме и няколко мача преди”, завърши старши треньорът на Беласица.