От Беласица изразиха увереност в успеха над ЦСКА 1948 във финалната среща за определяне на представителя на Югозападната зона за Купата на АФЛ. Срещата е утре от 16:00 часа на стадиона в село Герман.

Победителят се класира за полуфиналната фаза за Купа АФЛ, където чакат победителите от другите три зони-Литекс Ловеч, Родопа Смолян и Черноморец Балчик. В този двубой в отбора на ЦСКА 1948 под въпрос до последно ще бъдат контузените Кирил Атанасов-офанзивен халф и десния защитник Давид Стоянов. 

От треньорския щаб на клуба споделиха, че измежду Спас Спасов, Георги Кънчев, Сава Савов и Радослав Димитров ще бъдат определени заместниците на тези двама футболисти.

В отбора на Беласица със сигурност няма да вземе участие наказания от ЗС на БФС универсален халф Атанас Димитров. Изтече наказанието на нападателя Мартин Таушанов. Последният е зареден с амбиции да поведе съотборниците си към победа, като обещава и попадение в този мач.

Помощник треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков заяви: "Във всеки следващ мач мислим за победа. Така ще бъде и срещу отбора на Беласица, който е изграден от много опитни футболисти. Очакваме нашите фенове в сряда да ни подкрепят на стадиона в Герман и да продължим по пътя за завоюване на Купа АФЛ".