Атанас Джамбазки ще бъде новият старши треньор на Беласица Петрич.

През пролетния дял от първенството на Югозападната Трета лига след неуспешен старт на представителния петрички тим се заговори за смяна на наставника, и това стана факт.

Иво Тренчев бе освободен след мача с Марек, завършил 0:0 на стадион Цар Самуил. От този момент мъжкият отбор се водеше от Иван Златински, подпомаган от Атанас Ласков. Това беше временен вариант, до завършване на първенството.

В това време управителят на ОФК Беласица Венко Папалюгов провеждаше разговори с различни футболни специалисти и накрая се спря на Атанас Джамбазки. В последния си разговор преди мача с Чавдар в Етрополе двамата са се разбрали по всички въпроси. Очаква се в близките дни новият наставник да бъде представен на мъжкия тим на Беласица.

Атанас Джамбазки е бивш български футболист и настоящ треньор по футбол. В кариерата си той е водил отборите на Славия (София)-два пъти като старши треньор и два пъти помощник на Миодраг Йешич и Ратко Достанич, Миньор (Перник), Марек (Дупница ), Спортист (Своге), Монтана, Ботев (Враца), Кариана (Ерден), вкарвайки го без загуба от СЗ трета във втора лига.

Завършил е НСА, специалност "Футбол". Притежава УЕФА про лиценз. /БТА

Изхвърлиха побойника Джамбазки за година извън футбола

Джамбазки обясни агресията си, извини се на бития рефер